Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Γενική Συνέλευση και Παρουσίαση δράσεων

Αγαπητοί φίλοι,

θα θέλαμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Δικτύου Τέχνης και Δράσης που θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη ,στο Θέατρο "ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ"  Κεφαλληνίας 17.
Στις 5:15μμ-6:30μμ  θα γινει η παρουσίαση της έκθεσης της  Ελεγκτικής Επιτροπής του Δικτύου για την οικονομική και διοικητική διαχείριση του έτους 2016.
Στη συνέχεια και μέχρι της 8.30μμ θα ακολουθήσει η παρουσίαση από μέλη μας, των προγραμμάτων και των δράσεων για το ίδιο έτος. 
Σε αυτή τη συνάντηση καλούμε φίλους και φίλες που θα τους ενδιέφερε να ενωθούν με το δίκτυο, να εγγραφούν ως  μέλη και να επικοινωνήσουν μαζί μας σχετικά με ιδέες για δράσεις που θα θέλανε να οργανώσουν ή να συμμετάσχουν σε κάποιες από αυτές που ήδη είναι σε εξέλιξη.

Εκείνο το απόγευμα θα μπορούν να ανανεώσουν και την συνδρομή τους τα ιδρυτικά ή παλαιότερα μέλη. 
Το κόστος της εγγραφής/συνδρομής) είναι τα 20e.
Υπενθυμίζουμε πως οι δράσεις υποστηρίζονται οικονομικά αποκλειστικά από τις οικονομικές συνδρομές και την ενίσχυση των ίδιων των μελών του Δικτύου.

Για όσους φίλους δεν γνωρίζουν την ιστορία του Δικτύου , πρόκειται για μια ομάδα εκπαιδευτικών από διάφορες ειδικότητες αλλά και καλλιτέχνες, που ενώθηκαν το καλοκαίρι του 2015 με σκοπό να προσφέρουν 
"Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών" σε παιδιά πρόσφυγες σε διάφορες δομές φιλοξενίας στον νομό Αττικής και στη συνέχεια επέκτειναν τις δράσεις τους και σε άλλες ευπαθείς κοινότητες, όπως σε ηλικιωμένους, σε κρατούμενους οροθετικούς, σε εργαζόμενες στο σεξ, κ.α.
Σε όλες τις δράσεις συμμετέχουν ως εμψυχωτές, εκπαιδευτικοι και καλλιτέχνες ,  και βασικός στόχος είναι η σύνδεση του Ελληνα εκπαιδευτικού και του Ελληνικού σχολείου γενικά, με τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και καταστάσεις. 
Όχημα και Εργαλείο είναι η Τέχνη σε όλες τις μορφές της.

Όσοι θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δράσεις του Δικτύου μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα: ΕΔΩ

 Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε.

 Με εκτίμηση:
Ελένη Καραγιάννη,
Πρόεδρος 
Δικτύου Τέχνης και Δράσης



Πως θα έρθετε;
Με τα πόδια από:
..σταθμό ηλεκτρικού πλ. Βικτωριας: ΕΔΩ
. σταθμό ηλεκτικου/μετρό πλ. Αττικής: ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ




Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μια ομάδα σε "σχέση" (Δίκτυο τέχνης και Δράσης)

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η Άννα. Το "νέο" αίμα της ομάδας μας. Ένα αεικίνητο χαρισματικό πλάσμα που αν και μόλις αποφοίτησε...