Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Συνάντηση με το Δίκτυο Τέχνης και Δράσης



Αγαπητοί φίλοι,

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών και καλλιτεχνών: Δίκτυο Τέχνης και Δράσης, σας  προσκαλεί στην συνάντηση μελών/γνωριμίας  που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 23-9-2018, στο καφενείο "Η Ωραία Ελλάς"(Μητροπόλεως 59) στις 7.30μμ.
Μια νεα περίοδος Τέχνης , δημιουργικότητας και δράσεων ξεκινάει. Και καθώς φαίνεται ξεκινάει δυναμικά.

Στη συνάντηση θα συζητήσουμε γύρω από τα εξής θέματα:

-ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Για τρίτη χρονιά, θα συνεχίσουμε τις δράσεις υποστήριξης στο γηροκομείο Αθηνών. Η δημιουργική ομάδα θα βρίσκεται κοντά στην τρίτη ηλικία, κάθε εβδομάδα για να τους κρατάει συντροφιά, ενώ παράλληλα θα συνεχιστούν οι προσπάθειες να υποστηρίξουμε τις ελλείψεις  όπου ειναι εφικτό. Σκοπεύουμε να γίνει και φέτος συναυλία υποστήριξης σε συνεργασία με τους συνεργάτες και φίλους  μουσικούς του Δικτύου. (περισσότερες πληροφορίες εδω: http://balloonartpeople.blogspot.com/p/blog-page_21.html )

-ΣΧΟΛΙΚΟ  STREET FESTIVAL ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ.
Προτεραιότητα είναι να δημιουργηθεί ένα συντονιστικό όργανο με τη μορφη Δ.Σ.,  όπου θα αναλάβει την διοοργάνωση της δράσης τόσο για το κεντρικό φεστιβάλ της Αθηνας όσο και για τα επιμέρους που θα οργανώνονται σε τοπικά σχολεία. (περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://artschoolfestival.blogspot.com/   )

-ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ-Προετοιμασία για τις εκλογές.
Το δικτυο με χαρά θα υποδεχθεί νέα μέλη καθώς και υποψηφιότητες για τις επερχόμενες εκλογές που θα γίνουν τον χειμώνα που μας έρχεται.

Θα χαρούμε να σας εχουμε μαζί μας.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6936872873)





Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μια ομάδα σε "σχέση" (Δίκτυο τέχνης και Δράσης)

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η Άννα. Το "νέο" αίμα της ομάδας μας. Ένα αεικίνητο χαρισματικό πλάσμα που αν και μόλις αποφοίτησε...