Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Το σχολείο των μπαλονιών του Ελληνικού στο ΚΠΕ Δραπετσώνας

Ένα ευχάριστο και δημιουργικό πρωινό πέρασαν σήμερα 20 παιδιά ηλικίας 13- 18, αγόρια και κορίτσια και 2 κηδεμόνες, από τις αφίξεις του Ελληνικού στο φιλόξενο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δραπετσώνας.

Μετά από τις σχετικές άδειες και συνεννοήσεις οργανώθηκε η επίσκεψη. Το πούλμαν του Δήμου Αγίου Δημητρίου περίμενε τα παιδιά για να τα μεταφέρει στο ΚΠΕ. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη δήμαρχο Μ. Ανδρούτσου και τον αντιδήμαρχο Ν. Συρράκο για τη δωρεάν μετακίνηση.


ΣΤο ΚΠΕ παρακολούθησαν ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα σχετικό με την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Σταυρούλα - Νεφέλη Τριανταφύλλου, τη Θεολογία Αβδελή και την Ιωάννα Φώκου για την υπέροχη φιλοξενία και το καλοδουλεμένο πρόγραμμα.


Μπράβο και στις εθελοντριες του Δικτύου μας Μαρίνα Γκαβαρδίνα και Ευαγγελία Κέκερη που διέθεσαν το χρόνο τους και ανέλαβαν την ευθύνη να συνοδεύσουν τα παιδιά. ¨Ηταν για όλους μιας υπέροχη εμπειρία!










Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μια ομάδα σε "σχέση" (Δίκτυο τέχνης και Δράσης)

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η Άννα. Το "νέο" αίμα της ομάδας μας. Ένα αεικίνητο χαρισματικό πλάσμα που αν και μόλις αποφοίτησε...