Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Συναυλία Αλληλεγγύης για το Γηροκομείο Αθηνών


Δίκτυο Τέχνης και Δράσης-
Οι άνθρωποι με τα Μπαλόνια”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΊΟ ΑΘΗΝΩΝ


Αθήνα, 19/2/2018


Η συλλογικότητα καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών: Δίκτυο Τέχνης και δράσης (Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια) σας προσκαλούν στην συναυλία αλληλεγγύης που θα γίνει με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων του Γηροκομείου Αθηνών.

Η συναυλία θα γίνει την Πέμπτη, 1η Μαρτίου 2018, στις 9:00μμ.στη μουσική σκηνή: ΡΥΘΜΟΣ stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη Τηλ: 210 975 0060)

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά, οι παρακάτω μουσικοί:
Απαράδεκτοι “the band”,   Ξένια Γαργάλη,   Χρήστος Γιαννόπουλος, Χριστίνα Γκόλια,  Στάθης Δράκος,   Σπύρος Καββάδας, Θοδωρής Καρέλλας, Κώστας Λεμονίδης,  Θανάσης Λουβέρδης,  Λήδα Μανιατάκου, Περικλής Μπισκίνης,  Πάνος Μπλέτζας, Νικόλας Ραζασταρρ, Πένυ Ξενάκη, Κώστας Ξυλάς, Σοφία Παπουλάκου, Πένυ Σκάρου.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια (5e) θα προσφερθούν εξ ολοκλήρου στην αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους ηλικιωμένους.

Το Δίκτυο Τέχνης και Δράσης δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2015 με σκοπό να προσφέρει ενδυνάμωση μέσω της Τέχνης στα παιδιά πρόσφυγες. Γι αυτόν τον σκοπό έχει διοργανώσει δράσεις ενδυνάμωσης και παρεμβάσεις μέσω τις Τέχνης στις δομές του Ελαιώνα, Ελληνικού, στο Πεδίον του Άρεως, στην Ειδομένη, στην Κατάληψη Μερλιέ, στον Πειραιά Ε1, σε ξενώνες ασυνόδευτων κ.α. Συνεργάζεται με τον Σύλλογο οροθετικών/Θετική φωνή, σε εικαστικά εργαστήρια για γυναίκες sex workers (Red Umbrella) και μέλη του συντονίζουν εργαστήριο σχεδίου στο νοσοκομείο των φυλακών του Κορυδαλλού. Το Δίκτυο υποστηρίζει σε εβδομαδιαία βάση τους ωφελούμενους στο Γηροκομείο Αθηνών και παράλληλα συντονίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Ομάδα δράσης μαθητών για την προστασία των ζώων, το εικαστικό project Χenos και το Παιδικό Αντιρατσιστικό Street Festival που γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και της Ύπατης Αρμοστείας .

Περισσότερα θα βρείτε εδώ: http://balloonartpeople.blogspot.gr/p/blog-page_5.html



Πληροφορίες: Τζωρτζίνα Τζήλιου (γενική επιμελήτρια δράσης)
τηλ.: 6972794927





Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μια ομάδα σε "σχέση" (Δίκτυο τέχνης και Δράσης)

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η Άννα. Το "νέο" αίμα της ομάδας μας. Ένα αεικίνητο χαρισματικό πλάσμα που αν και μόλις αποφοίτησε...