Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ζητούνται εμψυχωτές για εικαστικά εργαστήρια στον Κορυδαλλό

               Το ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΗΣ και ΔΡΑΣΗΣ (Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια) ξεκινάει πρόγραμμα εικαστικής εκπαίδευσης για τους τρόφιμους του νοσοκομείου φυλακών, στην πτέρυγα των οροθετικών. 
                Τα εργαστήρια μπορούν να έχουν τη μορφή σεμιναριακών κύκλων ή πιο σταθερό  χαρακτήρα. 
                Θα αφορούν στο ελεύθερο σχέδιο, στις κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, στην ιστορία  της Τέχνης, σε βιωματικές εικαστικές δραστηριοτητες, κ.α.
               
Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο ώστε τα άτομα-τρόφιμοι  που θα συμμετέχουν να αποκτήσουν δημιουργικές δεξιότητες . 
Επιπλέον τα έργα  που θα προκύψουν θα παρουσιαστούν στον «έξω κόσμο» , μέσα από project –έκθεση που θα διοργανωθεί σε εκθεσιακο χώρο της Αθήνας,ώστε να «ενδυναμωθεί» η φωνή τους και να ακουστούν οι ανάγκες και οι ιστορίες τους.

Η απασχόληση είναι εθελοντική και αφορά εικαστικούς ή άτομα με ειδίκευση σε εικαστική παιδεία.

Είμαστε ανοικτοί σε ιδέες για εργαστήρια και ιδέες στο πως θα μπορούσαν να ενταχθούν τα έργα των τροφίμων σε κάποιο εικαστικό project που θα προωθούσε τα δικαιώματά τους.


Παρακαλώ όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει βιογραφικό σημείωμα και στοιχεία επικοινωνίας στο: ele.karagianni@yahoo.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μια ομάδα σε "σχέση" (Δίκτυο τέχνης και Δράσης)

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η Άννα. Το "νέο" αίμα της ομάδας μας. Ένα αεικίνητο χαρισματικό πλάσμα που αν και μόλις αποφοίτησε...