Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Γενική Συνέλευση-Εκλογές

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Δικτύου Τέχνης και Δράσης,
Η πρώτη διετία ζωής και ύπαρξης του σωματείου μας καθώς φαίνεται ολοκληρώθηκε και περνάμε στη δεύτερη.
Ήταν δύσκολο. Με πολλούς “πόνους της γέννας”, με πολύ άγχος, ανασφάλεια για το αν τα κάνουμε σωστά, με λάθος συμβούλους, με σκαμπανεβάσματα, με αναθεωρήσεις, με ματαιώσεις με προδοσίες, κ.α.
Η παρούσα Διοικητική ομάδα, έκανε το καλύτερο που μπορούσε και έστησε από το μηδέν ένα σωματείο δίνοντας μια άγνωστη μάχη με ένα περίπλοκο γραφειοκρατικό πεδίο.
Τα κατάφερε τελικά.
Και έτσι συνεχίζουμε. Σταθεροί στο όραμα.
Η πρωτοτυπία και η μοναδικότητα του Δικτύου είναι πως αποτελείται από ανθρώπους του πεδίου. Το πεδίο μας είναι η διάχυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,η ενδυνάμωση ευπαθών ομάδων, η ενίσχυση των ανθρωπιστικών αξιών, βάζοντας τους ανθρώπους της Τέχνης και της Εκπαίδευσης, αρωγούς σε αυτήν την δύσκολη μάχη. ‘Όχι το Δίκτυο δεν είναι ομάδα εθελοντών. Στη σύνδεσή σου με το Δίκτυο απαιτείται η προσωπική εμπλοκή. Πρέπει να φέρεις ένα εσωτερικό όραμα για να το αντέξεις αυτό . Γι αυτό το Δίκτυο είναι ομάδα Μάχιμων ανθρώπων , προερχόμενοι από τη βάση, από το σχολείο, από την γειτονιά, που θέλει να αλλάξει τα πράγματα. Δεν είναι τυχαίο που η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε στο “πεδίο”. Στο Πεδίον του Άρεως συγκεκριμένα, αγκαλιάζοντας παιδιά πρόσφυγες και τις οικογένειές τους., χτίζοντας υπαίθρια σχολεία από το μηδέν.
Είναι αλήθεια πως καθώς τα “φώτα” του προσφυγικού ατόνησαν, ατόνησε και η ομάδα. Έχουν μείνει μερικοί “τρελοι” και γραφικοί που συνεχίζουν τον αγώνα. Τελευταία προστέθηκαν μερικοί ακόμα “τρελοί” που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο.

Όσοι πιστοί ας προσέλθετε λoιπον στις εκλογές του Δικτύου που θα γίνουν στις 2 Δεκεμβρίου 2018, στις 7μμ, στο καφενείο : "Ωραία Ελλάς" Μητροπόλεως 59 Μοναστηράκι

Με εκτίμηση,
Ελένη Καραγιάννη
Πρόεδρος ΔΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μια ομάδα σε "σχέση" (Δίκτυο τέχνης και Δράσης)

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η Άννα. Το "νέο" αίμα της ομάδας μας. Ένα αεικίνητο χαρισματικό πλάσμα που αν και μόλις αποφοίτησε...