Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Συνάντηση Δ.Σ. και Ολομέλειας στις 17-2-2019

Αγαπητοί φίλοι, ελπίζω να είστε καλά.
και αυτήν την Κυριακή θα είμαστε στον νέο χώρο μας στην Κεραμεικού 28 (ισόγειο) 
Στις 6μμ θα γίνει το Διοικητικό Συμβούλιο και στις 7μμ θα γίνει η Ολομέλεια όπου θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1) Διοργάνωση του 1ου Σχολικού Φεστιβάλ Τέχνης και Αγάπης (έτσι επιθυμούν να το ονομάσουν ο σύλλογος διδασκόντων και γονέων), στο 2ο ΔΣ Μάνδρας, στις 14 Απριλίου.  Πρόκειται για το σχολείο που ήδη έχουμε κάνει μια δράση ενδυνάμωσης. Υπάρχει η ανάγκη να δημιουργηθεί ομάδα συντονισμού για τη συγκεκριμένη δράση.
2) Συζήτηση για το 3ο Φεστιβάλ Τέχνης και Αποδοχής στο κέντρο της Αθήνας. Θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να γίνει σε άλλο σημείο (Εχει προταθεί η πλατεία Συντάγματος) αλλά και σε άλλη  ημερομηνία (πχ 22 Ιουνίου) καθώς πέφτουν πολλές υποχρεώσεις για εφέτος για την ομάδα μας στα τέλη  Μαΐου. Θα συζητηθούν οι ανάγκες διοργάνωσης και θα οριστεί συντονιστική ομάδα. Είναι ευπρόσδεκτοι  και φίλοι από άλλες ομάδες και οργανώσεις να συμμετάσχουν σε αυτό, από τις ομάδες που έχουν λάβει μέρος στα προηγουμενα φεστιβάλ.

3) Θα συζητήσουμε και θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα εθελοντικών μαθημάτων που θα προσφέρουμε στο Comunitism,καθώς και δράσεις αλληλεπίδρασης με τις κοινότητες που ζουν γύρω από αυτο. Κάθε ιδέα για διοργανωση καποιου μικρου ή μεγαλύτερου πολιτιστικού event, είναι ευπρόσδεκτες.
4) Θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να αιτηθούμε μέσα στο 2019, κάποια χορηγία λειτουργίας απο κάποιο μεγάλο ίδρυμα.
5) Διοργάνωση διαλέξεων πάνω στην Κριτική Παιδαγωγική για Έλληνες και για πρόσφυγες-μετανάστες.
6) Πρόσκληση και αλληλεπίδραση των σχολείων, των εκπαιδευτικών και των οικογενειων, που βρίσκονται γύρω απο την Κεραμεικου 28.
7) Κάθε άλλο θέμα που κρίνουν τα μέλη πως πρεπει να συζητηθεί.

Είμαι στη διάθεσή σας

Με εκτίμηση,
Ελένη Καραγιάννη
Πρόεδρος Δ.Σ.



2 σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μια ομάδα σε "σχέση" (Δίκτυο τέχνης και Δράσης)

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η Άννα. Το "νέο" αίμα της ομάδας μας. Ένα αεικίνητο χαρισματικό πλάσμα που αν και μόλις αποφοίτησε...